”Det bästa sättet är att få dem att skratta”

Textpiloternas tredje rapport om Läsplogen är nu publicerad och har titeln ”Det bästa sättet är att få dem att skratta”, vilket är ett citat ur ett av vinnarbidragen. I rapporten presenteras 2023 års vinnare av Läsplogen samt flera av deltagarnas läsfrämjande idéer och aktiviteter. Dessutom intervjuas en lärare som tog emot läsfrämjande elever från en annan skola.

I rapporten kan du också läsa om prisutdelningarna, vilka bokpresenter alla deltagare fick och mycket annat.

Läs årets rapport samt tidigare års rapporter om Läsplogen här!

Om Läsplogen

Läsplogen är ett pris för läsfrämjande i närområdet som kan gå till elever på grundskolor i Tensta. Priset delas ut av den ideella föreningen Textpiloterna åren 2021–2025. Syftet är att uppmuntra elever att använda sin kreativitet för att bidra till ett läsande Tensta. Prissumman är 5 000 kronor och priset möjliggörs genom en donation. I år har även Kungliga Patriotiska Sällskapet gett ekonomiskt stöd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *