Samtal om läsfrämjande på Rinkeby bokfestival

Den 26–27 maj 2023 arrangeras Rinkeby bokfestival på Rinkeby bibliotek och i Rinkeby folkets hus. Bokfestivalen ska vara ”en mötesplats för den nya litteraturen och de nya läsarna i ett land präglat av olika kulturer och livserfarenheter”.

Lördagen den 27 maj kl. 11.00–12.00 deltar representanter från Textpiloterna i ett panelsamtal om läsfrämjande på Rinkeby bibliotek: Cilla Dalén som är skolbibliotekarie på Enbacksskolan i Tensta och initiativtagare till Textpiloternas läsfrämjarpris Läsplogen kommer att samtala med Gunilla Lundgren och Annelie Drewsen som båda är författare och projekteldare för Nobel i Rinkeby och Tensta. Samtalet modereras av Rasmus Landström från Aftonbladet.

En lång rad författare besöker Rinkeby bokfestival, bland andra Nuruddin Farah, Balsam Karam, Nioosha Shams, Moa Backe Åstot, Melody Farshin och Nora Khalil. Vi ser fram emot två intressanta dagar i Rinkeby!

Läs hela programmet här!

Cilla Daléns blogg: Vad gör de i biblioteket?

Läs om Nobel i Rinkeby och Tensta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *