Stor intervju med Läsplogsvinnare

Lokaltidningen Mitt i Järva publicerade i början av maj en stor intervju med Miyase Atay, en av vinnarna i årets Läsplogen. Hon berättar om de olika läsfrämjande aktiviteter hon gjorde för yngra barn, och på frågan vad hon ska arbeta med i framtiden svarar hon:

– Jag ska bli lärare! Antingen i mellanstadiet eller högstadiet. Jag tycker det är så kul att hitta på nya kreativa lösningar för att göra det roligare för barn att lära sig saker. Om man själv är glad och energisk när man lär ut blir det så mycket enklare att ta in information.

Läs hela intervjun med Miyase här!

Nyhetsbyrån Järva

Även Nyhetbyrån Järva publicerade en artikel om vinnarna i samband med prisutdelningen den 23 april.

Läs artikeln här!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *